Ліниві голубці з пекінською капустою

Ледачі голубці подобаються багатьом, але ось готуються вони, на жаль, не так вже й швидко. Однак якщо замість традиційної білокачанної капусти додати в голубці пекінську капусту, справа піде швидше, та й смак у голубців з пекінською капустою виходить набагато м’якше і ніжніше, ніж зазвичай.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Для того щоб приготувати ледачі голубці з пекінською капустою, пекінську капусту вимийте і наріжте дрібно.
  • Рис відваріть заздалегідь, додайте до капусти, а також і сирий м’ясний фарш.
  • Потім потрібно додати сире яйце, цибулю, накришену дуже дрібно, а потім потрібно підсолити і поперчити все до смаку і добре вимісити.
  • Руками, змоченими у холодній воді, сформуйте ледачі голубці у вигляді однакових котлет. Готувати їх можна як у глибокій сковороді, казані, так і в чаші мультиварки.
  • Соус для голубців готуйте так: розмішайте томатний соус і сметану з часником, сіллю і спеціями, розведіть все половиною склянки води і заливайте в мультиварку або в іншу ємність з ледачими голубцями.
  • Тушкуйте блюдо на повільному вогні до готовності, давши соусу спочатку закипіти на сильнішому вогні. Якщо готуєте голубці у мультиварці, тоді вибирайте режим «Тушкування» на 20 хвилин, а після – режим «Випічка» на 20 хвилин. Присипте свіжою зеленню голубці за пару хвилин перед кінцем приготування.

Подавайте страву до столу гарячою зі сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь