Маринована капуста з болгарським перцем швидкого приготування

У цьому рецепті пропонуємо вам приготувати мариновану капусту з додаванням болгарського перцю для більш цікавого смаку. А додавання невеликої кількості перцю чилі додасть страві прянощі і гостроти.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
24 год 20 хвДрук
  • Дрібно нарізаємо капусту.
  • Додаємо до капусти тонко нарізаний перець чилі і болгарський перець.
  • Натираємо моркву на крупній тертці, нарізаємо часник великими шматочками і також додаємо до капусти.
  • Посипаємо капусту дрібно посіченою зеленню, цукром, сіллю і спеціями. Заливаємо рослинною олією і оцтом. Переминаємо капусту руками, щоб вона пустила сік, перекладаємо її в банку і залишаємо маринуватися протягом доби.

Готову мариновану капусту зберігаємо в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь