Звичайно ж, коли ми говоримо слово Різдво, то на думку чомусь в уяві приходить відразу ж вінок, який традиційно прикрашає двері. Але, в цей раз він теж буде, але їстівний. І приготуємо ми його з бюджетних продуктів, які ми всі так любимо, це крабові палички. Для різноманітності я представляю вашій увазі ще й добавку у вигляді морської капусти. А чому б власне ні, адже потрібно їсти дари моря. Тим більше, зараз хочеться чогось оригінального, адже до цього стільки було смакоти на столі.
Тому беріть цей варіант і творіть, сподіваюся вам ця закуска сподобається теж, і ви не раз її приготуєте. Мені здається такого ви ще не пробували стовідсотково, тому не пропустіть!
- Крабові палички 200 гр.
 - Кукурудза консервована 200 гр.
 - Рис білий 90 гр.
 - Куряче яйце 4 шт.
 - Морська капуста 120 гр.
 - Майонез столовий молочний
 - Для прикраси:
 - Кріп 2-3 пучка
 - Морква 1 шт.
 - Кунжут
 - Сир плавлений 3 шт.
 
- Розморозьте крабові палички і порубайте гострим ножем на дрібні кубики. Ось тільки залиште одну або дві червоні шкурки, вони стануть в нагоді в подальшому.
 - Курячі яйця пропустіть через середню тертку. З кукурудзи злийте солодку водичку, і з морської капусти всю зайву вологу. З’єднайте всі складові воєдино в тарілці. Додайте майонез і розмішайте.
 - Тепер виставите плоске блюдце і на нього по спіралі покладіть всю отриману масу, в центр поставте фужер або стаканчик. Це потрібно зробити для того, щоб зафіксувати потрібну форму (калачик). Потім фужер видаліть і трохи руками притисніть.
 - Тепер добре вимитий кріп (і щоб він був сухий) укладіть по колу за годинниковою стрілкою. Розкидайте зернятка кунжуту.
 - З пластинок плавленого сиру скрутіть рулетики. Вони будуть виступати свічками.
 - З морквини виріжте іграшки, квіточки, зірочки і т. п.
 - Тепер нарізкою прикрасьте вінок.
 
До речі, фітелек на свічках зроблений зі шкурок крабових паличок, пам’ятайте їх залишали. Милий і такий очаровашк а- салатик, який чекає подальшого поїдання). Приємного апетиту!




