Нова інтерпретація знаменитого салату «Оселедець під шубою». Звичайно, за смаком салат «Сьомга під шубою» буде відрізнятися від свого альтернативного варіанту, він буде не таким солоним і більш ніжним. На свято, можна подати його порційно в креманках.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга слабосолена 150 гр.
- Рис білий 4 ст. л.
- Морква 2 шт.
- Куряче яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 5 гілочок
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Рисову крупу промийте проточною водою і зваріть в підсоленій воді. Потім відкиньте рис на друшляк і промийте холодною водою.
- Курячі яйця зваріть круто, окремо зваріть моркву. Продукти остудіть і очистіть.
- Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і залийте окропом на кілька хвилин, щоб пішла гіркота.
- Філе слабосоленої сьомги наріжте невеликими кубиками. Розкладіть рибу на дно креманок.
- На сьомгу покладіть цибулю і змастіть цей шар майонезом.
- Далі покладіть рисовий шар, його також змастіть майонезом.
- Варені яйця натріть на тертці, викладіть наступним злам, трохи посоліть і полийте майонезом.
- Наступним шаром покладіть варену моркву, терту на тертку. Доповніть салат гілочками кропу.
До подачі Зберігайте «Сьомгу під шубою» в холодильнику.