Запікання овочів в духовці у фользі дозволить приготувати їх не пересушуючи. Овочі виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок ½ шт.
- Помідор 5 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Печериці свіжі 5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Спеції та Приправи за смаком
- Петрушка 2 гілочки
Кроки
- Овочі помийте. Баклажан і кабачок наріжте великими кубиками.
- Печериці і помідори наріжте четвертинками.
- Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте його кубиками. Часник наріжте дуже дрібно або пропустіть через прес.
- Перекладіть овочі в миску, додайте рослинну олію, посоліть і приправте їх, перемішайте.
- Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть овочі.
- Накрийте овочі фольгою зверху і закріпіть її краї. Запікайте овочі в духовці при 210 градусах близько години. Потім зніміть верхній лист фольги і готуйте овочі ще 20 хвилин.
Подавати запечені овочі на стіл можна у вигляді гарніру або самостійного блюда.
Приємного апетиту!