Овочі, запечені у фользі в духовці

Запікання овочів в духовці у фользі дозволить приготувати їх не пересушуючи. Овочі виходять ароматними, соковитими і дуже смачними.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Овочі помийте. Баклажан і кабачок наріжте великими кубиками.
  • Печериці і помідори наріжте четвертинками.
  • Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте його кубиками. Часник наріжте дуже дрібно або пропустіть через прес.
  • Перекладіть овочі в миску, додайте рослинну олію, посоліть і приправте їх, перемішайте.
  • Форму для запікання застеліть фольгою, викладіть овочі.
  • Накрийте овочі фольгою зверху і закріпіть її краї. Запікайте овочі в духовці при 210 градусах близько години. Потім зніміть верхній лист фольги і готуйте овочі ще 20 хвилин.

Подавати запечені овочі на стіл можна у вигляді гарніру або самостійного блюда.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь