ПХ дієтичний гарбузовий суп-пюре – це корисна овочева бомба! Бюджетна та дуже апетитна страва виходить яскравою та святковою. Зожники відзначать цей рецепт для себе. Тут все поєднується просто ідеально. Осіннє частування оселиться у вашому серці назавжди!
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 500 гр.
- Вода/бульйон 1.5 л.
- Помідор 1 шт.
- Селера 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка для прикраси
Кроки
- Гарбуз обмийте, а потім видаліть шкірку, волокна і насіння. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками.
- Візьміть товстостінну ємність. Складіть гарбуз, налийте гарячу воду. Нагрійте до кипіння і варіть приблизно 20 хвилин.
- З цибулини зніміть лушпиння і настругайте довільно. Морквину пошкребіть, видаливши шкірку, натріть терткою. Обсмажте овочі, періодично перевертаючи.
- Болгарський перець промийте, розріжте на кубики, видаливши нутрощі. Перекладіть до обсмажування. Готуйте все разом.
- Селера промийте і почистіть, наріжте і відправте в сковорідку.
- Помідори обдайте водою під краном і подрібніть, додайте до овочів. Гасіть овочі до готовності. Посипте сіллю і перцем.
- Овочі перекладіть у ємність більшого розміру і обережно, щоб не обпалити руки пором, пробийте вміст занурювальним блендером до оксамитової маси.
Корисний гарбузовий суп розділіть на порції. Задекоруйте улюбленою зеленню. Кличте домашніх і пригощайте вітамінною стравою! Приємної насолоди!