Пісні ліниві голубці з грибами

Голубці можна приготувати без м’яса і все одно це буде дуже ситною стравою, яку можна подавати на обід чи вечерю. Замінити м’ясо можна грибами.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Почнемо готувати ліниві голубці з грибами. Рис відваріть до готовності, злийте воду та залиште його остигати.
  • Капусту обмийте, дрібно наріжте або потріть на тертці. Перекладіть капусту в каструлю, залийте її окропом і залиште на 15-20 хвилин під кришкою.
  • Печериці помийте, просушіть і дрібно наріжте.
  • З цибулі зніміть лушпиння і наріжте кубиками.
  • Моркву помийте, почистіть та наріжте тонкою соломкою.
  • На сковороді обсмажте цибулю та моркву, потім додайте до них гриби та посоліть.
  • З капусти злийте воду, змішайте її з рисом, цибулею, морквою та грибами. Посоліть, приправте та добре перемішайте.
  • З отриманої маси сформуйте невеликі котлетки, обваляйте їх у суміші кукурудзяного борошна та панірувальних сухарів. Заготовки, що виходять, викладіть на розігріту сковорідку і обсмажте з двох сторін.
  • В окремій мисці змішайте томатний сік, соєвий соус та воду. Додайте цукор, сіль, спеції та 1-2 столові ложки борошна, перемішайте до однорідності віночком.
  • Форму з високими краями змастіть олією, викладіть туди голубці, залийте їх томатним соусом. Страву запікайте в духовці за температури 190 градусів 25-30 хвилин. Ліниві голубці виходять дуже ніжними, тому акуратно вийміть їх із форми і подавайте до столу гарячими.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь