Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими вони відмінно підійдуть для перекусу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Манна крупа 2 ст. л.
- Ковбаса 140 гр.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Петрушка 1 пучок
Кроки
- Кабачок помийте, натріть на тертці, посоліть, потім відіжміть від соку. Додайте манну крупу, перемішайте.
- Цибулю і петрушку дрібно наріжте, також додайте яйце і мелений перець. Перемішайте тісто.
- Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Додайте в тісто просіяне борошно і ковбасу, перемішайте.
- Викладайте тісто на розігріту сковороду і смажте оладки з обох сторін.
Готово. Оладки подавайте зі свіжими овочами або сметаною.
Смачного!