Яскравий смак домашньої солянки на зиму надає томатна паста. Таке соковите частування порадує вас і ваших близьких. Його можна подавати до сімейного столу в будь-який час року. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 кг.
- Гриби 1 кг.
- Морква 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 500 гр.
- Томатна паста 1.5 ст.
- Сіль 2 ст. л.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Лист лавровий 4 шт.
- Перець чорний горошок 10 шт.
- Рослинна олія 200 мл.
- Оцет столовий 9% 4 ст. л.
Кроки
- Перебираємо і промиваємо гриби, після відварюємо до готовності.
- Тонко шаткуємо капусту і кладемо її в каструлю з рослинною олією.
- Далі доповнюємо продукт томатною пастою.
- Слідом викладаємо тонкі півкільця ріпчастої цибулі.
- Після додаємо терту моркву, перемішуємо і томимо близько 15 хвилин.
- Через деякий час кладемо гриби.
- Додаємо в масу сіль, цукор і спеції. Готуємо на тихому вогні ще 40 хвилин, після вливаємо оцет.
- Розкладаємо солянку по стерилізованим банкам, охолоджуємо через рушник і ставимо на зберігання при кімнатній температурі.