Простий і смачний рецепт солянки з томатною пастою на зиму

рецепт солянки з томатною пастою на зиму

Яскравий смак домашньої солянки на зиму надає томатна паста. Таке соковите частування порадує вас і ваших близьких. Його можна подавати до сімейного столу в будь-який час року. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 55 хвДрук
  • Перебираємо і промиваємо гриби, після відварюємо до готовності.
  • Тонко шаткуємо капусту і кладемо її в каструлю з рослинною олією.
  • Далі доповнюємо продукт томатною пастою.
  • Слідом викладаємо тонкі півкільця ріпчастої цибулі.
  • Після додаємо терту моркву, перемішуємо і томимо близько 15 хвилин.
  • Через деякий час кладемо гриби.
  • Додаємо в масу сіль, цукор і спеції. Готуємо на тихому вогні ще 40 хвилин, після вливаємо оцет.
  • Розкладаємо солянку по стерилізованим банкам, охолоджуємо через рушник і ставимо на зберігання при кімнатній температурі.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь