Рамен з куркою і грибами виходить неймовірно насиченим, ароматним і ситним. Якщо ви любите страви яскравої азіатської кухні, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекушування.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 200 гр.
- Локшина яєчна 400 гр.
- Печериці свіжі 4 шт.
- Куряче яйце 3 шт.
- Ростки квасолі золотистої 60 гр.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Цибуля порей за смаком
- Паста чилі 1 ст.л.
- Бульйон курячий 1 л.
- Місо-паста 1 ст.л.
- Імбир 3 скибочки
- Часник 2 зубчики
Кроки
- Міцний курячий бульйон з’єднуємо в каструлі з місо-пастою, імбиром та часником. Нагріваємо, варимо близько 10 хвилин. Сильно кип’ятити не потрібно.
- Курячі яйця відварюємо до готовності, потім їх остуджуємо, очищаємо і розрізаємо на половинки.
- Відварюємо яєчну локшину за інструкцією, відкидаємо на друшляк.
- Подрібнюємо два види цибулі. Тонкими скибочками ріжемо відварене куряче філе та обсмажені гриби.
- По глибокими тарілками розкладаємо локшину, курку, гриби, зелень і яйця.
- Заливаємо продукти гарячим бульйоном. Можна додати пасту чилі, посолити на смак.
Прикрашайте страву зеленню і подавайте до столу. Апетитний рамен з грибами та куркою готовий!