Рулети з баклажанів з сиром, часником і морквою

У начинку за цим рецептом додають моркву, і блюдо набуває літню свіжість, а також користь. При підготовці баклажанів їх умочують в борошні і тільки після цього смажать, однак для більш дієтичної версії цієї закуски, не використовується при обсмажуванні борошно.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
50 хвДрук
  • Моркву почистити і натерти, щоб вийшла стружка середнього розміру. Можна натерти її як для приготування по-корейськи.
  • Сир подрібнити аналогічним способом. Якщо хочеться більш ніжної консистенції, сир краще натерти на більш дрібній тертці.
  • В окремій мисці змішати підготовлену моркву і сир, додати туди подрібнений часник, майонез і трохи солі. Начинку помістити в холодильник на 20 хвилин.
  • Баклажани нарізати тонкими пластинками, вмочити кожен шматочок в борошні і обсмажити в рослинній олії, щоб вийшли красиві рум’яні слайси.
  • На кожен охолоджений шматочок баклажана викласти підготовлену морквяно-сирну начинку і згорнути рулетиком.

Подавати охолодженими. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь