Салат з грибами та квасолею – дуже поживна закуска, яка цілком може замінити вам повноцінний прийом їжі. У приготуванні можна використовувати будь-який вид квасолі: білу чи червону. Також вона може бути консервована чи відварена.
Інгредієнти
Порції: –+
- Квасоля червона консервована у своєму соку 1 банка
- Печериці свіжі 400 гр.
- Кріп за смаком
- Петрушка за смаком
- Листя салату за смаком
- Сухарики житні за смаком
- Часник 1 зубець
- Сіль кухонна за смаком
- Майонез столовий молочний для заправки
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Печериці помийте і наріжте часточками. Потім обсмажте їх на олії до готовності, у процесі посоліть до смаку.
- Зелень промийте, просушіть і наріжте ножем у довільному порядку. Зубчик часнику очистіть від лушпиння.
- Консервовану квасолю відкиньте на сито та промийте проточною водою.
- Змішайте в салатниці рубану зелень, консервовану квасолю, смажені печериці. Також пропустіть через прес зубчик часнику та додайте майонез, посоліть закуску за смаком. Салат перемішайте і перед подачею додайте житні сухарики, щоб вони не розм’якли раніше часу.
Смачного!