Салат з корейською морквою та болгарським перцем

Салат з корейською морквою та болгарським перцем – це неймовірно соковите та яскраве частування для всієї родини. Така закуска вийде смачною і стане справжньою окрасою столу. Приготувати салат у домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Вибираємо готову корейську моркву і, за потреби, відокремлюємо її від зайвої рідини. Якщо смужки моркви занадто довгі, їх можна розрізати на менші шматочки.
  • Добре промиваємо огірок ріжемо невеликими смужками.
  • Червону цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком. Щоб цибуля не гірчила, вимочуємо її у воді з цукром і оцтом близько 1 хвилини.
  • Промиваємо болгарський перець і очищаємо його від насіння та плодоніжки. Далі овочі ріжемо невеликими квадратиками.
  • Розділяємо помідори на половинки та видаляємо серцевину з насінням. Помідори, що залишилися, ріжемо кубиком.
  • Усі інгредієнти складаємо у глибокий салатник. Посипаємо сіллю, поливаємо оливковою олією та соєвим соусом. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Салат з корейською морквою та болгарським перцем готовий. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь