Салат з корейською морквою та болгарським перцем – це неймовірно соковите та яскраве частування для всієї родини. Така закуска вийде смачною і стане справжньою окрасою столу. Приготувати салат у домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 100 гр.
- Перець болгарський 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Соус соєвий 1 ст. л.
Кроки
- Вибираємо готову корейську моркву і, за потреби, відокремлюємо її від зайвої рідини. Якщо смужки моркви занадто довгі, їх можна розрізати на менші шматочки.
- Добре промиваємо огірок ріжемо невеликими смужками.
- Червону цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком. Щоб цибуля не гірчила, вимочуємо її у воді з цукром і оцтом близько 1 хвилини.
- Промиваємо болгарський перець і очищаємо його від насіння та плодоніжки. Далі овочі ріжемо невеликими квадратиками.
- Розділяємо помідори на половинки та видаляємо серцевину з насінням. Помідори, що залишилися, ріжемо кубиком.
- Усі інгредієнти складаємо у глибокий салатник. Посипаємо сіллю, поливаємо оливковою олією та соєвим соусом. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Салат з корейською морквою та болгарським перцем готовий. Подавайте до столу!