Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що важливо при темпах життя сучасної людини. Доповнимо салат відвареною куркою і приготуємо особливу заправку. Ця страва буде у вас самостійною вечерею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська ⅙ шт.
- Курка відварна 100 гр.
- Кукурудза консервована 3 ст. л.
- Квасоля консервована ½ ст.
- Петрушка 3 шт.
- Шпинат 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Сметана 25% 1 ст. л.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Відразу готується заправка для салату. У салатницю кладеться по столовій ложці сметани і майонезу. До них додається подрібнений зубок часнику, зернова гірчиця, сіль і ці інгредієнти добре перемішуються.
- Потім до заправки кладуться подрібнені листя промитого шпинату і все ще раз перемішується.
- На окремі волокна розбирається шматочок відвареної курки, і м’ясо перекладається в салатницю.
- Потім до салату кладуться 3 ложки консервованої кукурудзи.
- Тонкою соломкою шаткується пекінська капуста і додається в салатницю.
- В останню чергу до салату кладуться нарізані гілочки петрушки і півсклянки консервованої квасолі.
- Всі інгредієнти акуратно перемішуються з заправкою.
Приготований салат з пекінської капусти, кукурудзи і квасолі відразу подається до вечері. Приємного апетиту!