Салат з руколою, помідорами черрі і креветками

Салат з руколою і креветками відрізняє неординарний і витончений смак, простота в приготуванні і гарний зовнішній вигляд, що буде альтернативою важкому салату з майонезом. Доповнимо салат помідорами “Черрі”, твердим сиром і заправимо пікантним соусом на основі олії оливи, меду і соєвого соусу.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
25 хвДрук
  • Рукколу, видаливши щільні черешки, обполоснути холодною водою, обсушити серветкою і укласти гіркою на сервірувальну салатницю.
  • Помідори “черрі” промити, розрізати на половинки і укласти поверх листя руколи.
  • Заздалегідь розморожені креветки очистити, видаливши панцир з головою і кишковою веною. Очистити зубок часнику і дрібно нарізати. У сковорідці розігріти трохи оливкової олії і обсмажити в ній протягом п’яти хвилин, очищені креветки разом з подрібненим часником.
  • Приготовані креветки красиво розподілити поверх помідорів і руколи.
  • Твердий сир нарізати гострим ножем тонкими слайсами, бо натерти на терці Потім скибочками сиру рівномірно покрити салат.
  • Для заправки, в чашку налити потрібну кількість оливкової олії і соєвого соусу. Додати до них чайну ложку меду і подрібнену лимонну часточку. Ці інгредієнти добре перемішати.
  • Полити салат приготовленою заправкою і декорувати кедровими горішками.

Салат відразу подати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь