Шаурма в домашніх умовах з свининою, як з більш прийнятнішим для нас м’ясом замість традиційної баранини, буде у вас не тільки перекушуванням, але й ситною стравою, особливо для чоловіків. У цьому рецепті свинину обсмажуємо та одразу змішуємо з соусом. З овочів беремо помідори «Черрі», пекінську капусту та огірок. Доповнюємо шаурму сиром та обсмажуємо на сухій сковороді, що дає ефект грилю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лаваш 2 шт.
- Свинина 300 гр.
- Черрі 12 шт.
- Огірок 1 шт.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Майонез столовий молочний 150 гр.
- Твердий сир 150 гр.
- Часник 3 зуб.
- Кріп за смаком
Кроки
- Свинину промити, обов’язково обсушити серветкою та нарізати невеликими шматочками. Обсмажити їх до готовності протягом 5-7 хвилин при помішуванні та без додавання олії.
- Для соусу в окремій піалі змішати подрібнений через часнику часник з дрібно нашаткованим кропом та майонезом.
- Смажену свинину перекласти в окремий посуд і остудити.
- Додати до неї приготовлений соус майонезний і добре перемішати.
- Пекінську капусту нашаткувати тонкою соломкою.
- Помідори розрізати на половинки. Огірки нарізати, як і капусту, тонкою соломкою. Твердий сир подрібнити на великій тертці.
- Листи лаваша розгорнути на стільниці і в середину викласти нарізку капусти пекінської з обсмаженою свининою в соусі.
- Поверх свинини рівномірно розкласти нарізку помідорів з огірком і посипати тертим сиром.
- Акуратно загорнути начинку в лаваш. Сформовану шаурму зі свининою обсмажити на сухій сковороді і відразу подати до столу.
Смачного!