Шаурма з свининою в домашніх умовах

Шаурма в домашніх умовах з свининою, як з більш прийнятнішим для нас м’ясом замість традиційної баранини, буде у вас не тільки перекушуванням, але й ситною стравою, особливо для чоловіків. У цьому рецепті свинину обсмажуємо та одразу змішуємо з соусом. З овочів беремо помідори «Черрі», пекінську капусту та огірок. Доповнюємо шаурму сиром та обсмажуємо на сухій сковороді, що дає ефект грилю.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Свинину промити, обов’язково обсушити серветкою та нарізати невеликими шматочками. Обсмажити їх до готовності протягом 5-7 хвилин при помішуванні та без додавання олії.
  • Для соусу в окремій піалі змішати подрібнений через часнику часник з дрібно нашаткованим кропом та майонезом.
  • Смажену свинину перекласти в окремий посуд і остудити.
  • Додати до неї приготовлений соус майонезний і добре перемішати.
  • Пекінську капусту нашаткувати тонкою соломкою.
  • Помідори розрізати на половинки. Огірки нарізати, як і капусту, тонкою соломкою. Твердий сир подрібнити на великій тертці.
  • Листи лаваша розгорнути на стільниці і в середину викласти нарізку капусти пекінської з обсмаженою свининою в соусі.
  • Поверх свинини рівномірно розкласти нарізку помідорів з огірком і посипати тертим сиром.
  • Акуратно загорнути начинку в лаваш. Сформовану шаурму зі свининою обсмажити на сухій сковороді і відразу подати до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь