Шурпа з свинини в домашніх умовах

Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним в покроковому рецепті з фотографіями. Урізноманітніть звичний раціон і приготуйте збалансовану і смачну страву!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Розігріваємо рослинну олію в каструлі, 10-15 хвилин смажимо кубики м’яса.
  • Морквину очищаємо і ріжемо на довільні великі сегменти.
  • Видаляємо лушпиння з цибулі і нарізаємо чверть кільцями середньої товщини.
  • Нарізку висипаємо до свинини, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин.
  • М’якоть солодкого перцю ріжемо соломкою.
  • Зубки часнику перетворюємо в слайси.
  • Висипаємо перець і часник в каструлю, розмішуємо складові і готуємо ще 5 хвилин.
  • Тепер додаємо великі кубики картоплі, заливаємо водою і даємо супу закипіти. Зменшуємо полум’я і варимо близько 15 хвилин під кришкою.
  • Додаємо подрібнені пір’я зеленої цибулі і гілочки кропу, солимо.
  • Закидаємо в бульйон часточки томата, повторно кип’ятимо і через 6-8 хвилин закінчуємо термічну обробку.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь