Шурпа з свинини в домашніх умовах готується просто і легко, головне – це підготувати інгредієнти, згідно зі списком, представленим нижче, а також слідувати рекомендаціям, прописаним в покроковому рецепті з фотографіями. Урізноманітніть звичний раціон і приготуйте збалансовану і смачну страву!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 400 гр.
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зубці
- Цибуля зелена 1 пучок
- Кріп 1 пучок
- Помідор 1 шт.
- Вода 1.5 л.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Розігріваємо рослинну олію в каструлі, 10-15 хвилин смажимо кубики м’яса.
- Морквину очищаємо і ріжемо на довільні великі сегменти.
- Видаляємо лушпиння з цибулі і нарізаємо чверть кільцями середньої товщини.
- Нарізку висипаємо до свинини, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин.
- М’якоть солодкого перцю ріжемо соломкою.
- Зубки часнику перетворюємо в слайси.
- Висипаємо перець і часник в каструлю, розмішуємо складові і готуємо ще 5 хвилин.
- Тепер додаємо великі кубики картоплі, заливаємо водою і даємо супу закипіти. Зменшуємо полум’я і варимо близько 15 хвилин під кришкою.
- Додаємо подрібнені пір’я зеленої цибулі і гілочки кропу, солимо.
- Закидаємо в бульйон часточки томата, повторно кип’ятимо і через 6-8 хвилин закінчуємо термічну обробку.
Приємного апетиту!