Свіжий і хрусткий салат з редису, капусти і огірків

Салат з редискою, капустою і огірком
Час приготування: 20 хв

Цей салат просто джерело вітамінів. Білокачанна капуста, редиска, огірок – корисні, смачні і хрусткі овочі, які відмінно гармонують один з одним. До речі, саме хрусткий овочам згідно з опитуванням віддає перевагу більшість респондентів. І ось ці соковиті овочі відмінно відтіняються свіжою зеленню, а кисло-солодка заправка вигідно підкреслює загальний смак.

Зверніть увагу: якщо капуста молоденька, то спочатку солити її не обов’язково. Огірок можна нарізати будь-яким зручним способом. Варто також звернути увагу на розмір – він повинен збігатися з розміром нарізаної редиски.

Інгредієнти
Кроки
20 хвДрук
  • Овочі та зелень обмийте і обсушіть.
  • Капусту дрібно наріжте і викладіть в салатник. Додайте половинку чайної ложки солі і перемішайте, злегка віджимаючи капусту руками.
  • У редиски відріжте хвостики і листя. Розріжте на 2 половинки і кожну половинку наріжте слайсами. Надішліть до капусти.
  • Огірок розділіть на 2 частини і кожну наріжте шматочками і також відправте в салатник.
  • Подрібніть кріп і цибулю. Покладіть зелень до овочів.
  • Тепер зробілть соус. Для цього з’єднайте половину чайної ложки солі, чайну ложку цукру, оцет і рослинне масло. Перемішайте.
  • Заправте сумішшю, що вийшла салат. Перемішайте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь