Свіжий і соковитий салат з капусти, огірка, моркви і яблука

салат з капусти, огірка, моркви і яблука

Дуже смачний і легкий в приготуванні салатик – просто натріть на тертці всі інгредієнти, змішайте, залийте соусом, і готово. Солодко-кисле яблуко, соковита і хрустка капуста, солодка хрустка морквина і ніжний соковитий огірочок. Смак у салату виходить небанальним – тут є і кислі нотки, і солодкі, і навіть гострі.

З огірочка і яблука потрібно обов’язково зрізати шкірку, щоб вони були більш ніжними. Олію беріть будь-яку – оливкову або соняшникову. А ось суміш перців краще взяти свіжомелену, щоб вона «розкрилася». Завершальний штрих – насіння кунжуту, щоб зробити смак ще більш цікавим, а подачу – ефектною.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • З’єднайте олію з оцтом, цукром, сіллю і сумішшю перців. Гарненько розмішайте віночком.
  • Капусту дрібно наріжте і відправте в блюдо для салату.
  • Огірок обполосніть, зріжте кінчики і зріжте шкірку. Натріть на тертці для корейської моркви.
  • Морква почистіть і теж натріть на цій же тертці.
  • З яблука видаліть шкірку і пропустіть через ту ж тертку (природно, кожен раз її потрібно мити).
  • З’єднайте всі овочі в салатнику, добре перемішайте.
  • Залийте соусом і знову перемішайте. При подачі додайте кунжут.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь