Рецепти страв на святковий стіл
Індичка вважається дієтичним і дуже корисним м’ясом. Спробуйте приготувати з неї холодець. Запевняємо вас, вам обов’язково сподобається. Для приготування холодцю з індички
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.
Варіантом легкого і неймовірно смачного салату для святкового столу буде у вас салат з яловичого язика з чорносливом. Салат доповнимо морквою з обсмаженими грибами і цибулею.
Спробуйте приготувати холодець за цим рецептом, і ваші гості залишаться, дуже задоволені. Завдяки курячому м’ясу, що входить до складу, холодець виходить більш дієтичним і готується
Не знаю, як ви, а я просто обожнюю випічку з маковою начинкою. Від макового равлика в шоколадній глазурі навіть після 6 вечора не відмовилася б. Але сьогодні поділюся...
Що може бути смачніше і ситніше ніжного холодцю з такого чудового і корисного м’яса як яловичина? Блюдо виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його знову і знову.
Для приготування цієї неймовірно смачної страви вам будуть потрібні тільки найпростіші і доступні продукти, але готовий результат перевершить всі ваші очікування. Хоча для приготування
М’ясним салатам на столі вже ніхто не дивується, і хорошою альтернативою буде салат з яловичим язиком, адже він своїм смаком і текстурою перевершує багато кращих сортів м’
Такий сніданок хоч і просто готується, але виглядає дуже оригінально. Блюдо поєднує в собі і тост, і яєчню, а готується дуже швидко і просто. Такий сніданок порадує як...
Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком.
Бюджетний, але красивий сніданок, яким з легкістю можна порадувати вашу другу половинку. Виходить смачно, поживно і дуже симпатично. А головне, що необхідні інгредієнти напевно знайдуться в холодильнику у.
Торт з свинячої печінки, приготований в духовці – справжній кулінарний шедевр! Це ідеальне блюдо для святкового столу, але його також можна приготувати і для простого обіду.
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
“Олів’є” з яловичим язиком на сьогоднішній день визнається найвишуканішою версією цього салату. Язик володіє насиченим м’ясним смаком і ніжною текстурою, і заміна
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.
Якщо ви любите ніжні легкі десерти, пропонуємо рецепт панакоти зі сметани з желе, шоколадом і ягодами малини, які за бажанням можна замінити, наприклад, полуницею або вишнею.
Печінковий торт з свинячої печінки з грибами – це неймовірно вишукана закуска. Свиняча печінка просочена грибною начинкою виходить дуже ніжною і легкою. Втриматися просто неможливо!
Бюджетний і нескладний у приготуванні рецепт капустяних котлет, які можна приготувати в піст або для тих, хто не їсть м’яса. Томатний соус підкреслює смак капусти. Як і у...
Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе з червоною рибою. Легка закуска викличе захват у ваших близьких або гостей. Запам’ятовуйте просту і швидку кулінарну ідею!