Овочеве рагу з фаршем родом з Радянського Союзу, його можна було купити в кожній державній їдальні. Воно було дуже ситним і калорійним. З тих пір пройшло багато часу, але і сьогодні таке блюдо часто готують вдома.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 500 гр.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло пісне 2 ст. л.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Фарш м’ясний 300 гр.
Кроки
- На розігріту сковороду влийте олію і викладіть фарш. Обсмажте його до рум’яної скоринки.
- Цибулю наріжте півкільцями, моркву – також. Додайте овочі до фаршу і смажте ще 5 хвилин.
- Картоплю наріжте часточками, викладіть її на сковороду і смажте під кришкою 5-7 хвилин.
- Кабачки, баклажани і болгарський перець наріжте кубиками, викладіть овочі на сковороду і тушкуйте рагу ще 15 хвилин. Далі додайте томатну пасту, подрібнений часник, сіль і спеції, перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
- Після цього накрийте сковороду кришкою і дайте настоятися під кришкою 10 хвилин.
Овочеве рагу з фаршем розкладіть по тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!