Ситний і смачний салат з капусти з огірком і квасолею

салат з капусти з огірком і квасолею

Ніжний салат з 3 інгредієнтів, який, до того ж дуже і дуже ситний. А все завдяки квасолі – джерелу білка. Соковитий свіжий огірочок, не менш соковита свіжа капуста і консервована квасоля дивно гармонійно поєднуються. Готувати такий салат одне задоволення – нарізати потрібно всього 2 продукти. Тому такий рецепт відмінно підійде, коли хочеться чогось смачненького, а в часі ви обмежені.

Замість білокачанної капусти можна взяти китайську. Якщо вибираєте її, то нарізайте більш крупно, ніж звичайну капусту, так як вона м’якше. З огірочка обов’язково зрізайте шкірку, щоб салат вийшов особливо ніжним. Замість консервованої квасолі при бажанні можна взяти варену, але відварити її доведеться заздалегідь. А замість майонезу можна зробити соус. Просто з’єднайте столову ложку сметани з 1 столовою ложкою гірчиці.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
15 хвДрук
  • У капусти зріжте всі великі товсті прожилки і дрібно-дрібно наріжте.
  • Перекладіть в блюдо для салат, підсолити і обімніть руками, щоб вона дала сік.
  • Огірочок помийте, протріть рушником або серветками і зріжте шкірку. Потім наріжте його дрібними кубиками. Надішліть до капусти.
  • Додайте квасолю. Заправте майонезом і розмішайте.
  • Дайте салату настоятися протягом 3 хвилинок і подавайте на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь