Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним та поживним. Якщо ви цінуєте страви з азіатських мотивів, то обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим перевіреним рецептом. Готовий рамен можна подавати на обід або як перекус.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 200 гр.
- Вода 600 мл.
- Часник 2 зуб.
- Імбир корінь 20 гр.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Сіль ⅓ ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Локшина японська 80 гр.
- Вода для локшини 1 л.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Промиваємо свинину і нарізаємо її тонкою соломкою.
- Нарізаємо корінь імбиру, часник і зелену цибулю. Ріжемо продукти великими кусочками.
- Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди свинину, імбир, часник, цибулю та сіль. Проварюємо протягом 20-25 хвилин.
- В окремій каструлі відварюємо локшину в підсоленій воді. Зазвичай локшина вариться за три хвилини.
- З бульйону витягаємо весь вміст і викладаємо на тарілку.
- Шматочки свинини перекладаємо на сковороду. Додаємо соєвий соус та цукор.
- Обсмажуємо м’ясо близько двох хвилин.
- Відварюємо курячі яйця, остуджуємо, очищаємо їх і ділимо на половинки. Підготуємо шматочки зеленої цибулі.
- У глибокій мисці з’єднуємо м’ясо, локшину, цибулю та яйця. Заливаємо ароматним бульйоном.
Японський суп Рамен у домашніх умовах готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!