варення зі слив з додаванням яблук
48 год 0 хв4
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв2
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
конфітюр з м'якоті кавуна з агар-агаром
1 год 50 хв2
Такий конфітюр прекрасно підійде на сніданок для бутербродів, його можна подавати з млинцями, оладками. Якщо використовувати коричневий цукор, готовий десерт матиме карамельний смак.
варення з м'якоті кавуна шматочками
18 год 0 хв2
Щоб кавунове варення вийшло шматочками, і м’якоть не розварилася, йому періодично потрібно давати час настоятися в цукровому сиропі. У рецепті використовується кислота лимонна
Кавунове варення з гвоздикою
6 год 30 хв2
Готовий десерт має пікантний смак. При бажанні можна додати кардамон, корицю, бадьян. Тоді вже в процесі варіння кухня наповнюється приємним східним ароматом кориці і прянощів.
джем з кавунових кірочок на зиму
1 год 40 хв2
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.
Кавунове варення з лимоном
8 год 35 хв1
Ваніль надає кавуновому варенню характерний аромат, а сік лимона приємну кислинку і цитрусовий аромат. При бажанні можна додати сік половини апельсина.
4 год 0 хв1
Деякі господині не беруться готувати кавунове варення, думаючи, що це складно. Але вони глибоко помиляються. Готувати ласощі не складно, головне дотримуйтесь послідовність дій і зазначені рекомендації.
малинове варення без кісточок
2 год 0 хв1
Всім відомо, що в найніжнішої, на перший погляд, Малині є мікро-кісточки, які деяким можуть не подобатися. Якщо ви любитель однорідної консистенції без будь-яких вкраплень, то цей рецепт для.
рецепт малинового варення без варіння
4 год 0 хв5
Неймовірно простий спосіб приготування варення з малини на зиму, який не вимагає навіть його варіння. Інгредієнти такі ж прості, як і в попередніх рецептах: цукор і малина. Готується...
Густе малинове варення з желатином
7 год 0 хв1
Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто не любить рідке варення. Желатин робить консистенцію ласощів дуже густою, при цьому, не надаючи впливу на смак. Готується малинове варення в...
варення з малини з цілими ягодами
3 год 5 хв1
Якщо ви шанувальник цілісних ягід малини в варенні, то це рецепт створений спеціально для вас. На початковому етапі все просто: ягоди точно так же з’єднуються з цукром і...
Малинове варення «П'ятихвилинка»
14 год 0 хв1
Цей рецепт малинового варення не складніше попереднього. Єдина відмінність в трохи меншій кількості цукру – воно виходить трохи кислуватим, але від цього ще більш цікавим на смак.
Класичне малинове варення на зиму
13 год 0 хв4
Цей класичний рецепт підійде всім, хто не хоче занадто довго возитися з приготуванням, а смачного варення хочеться. Готується воно настільки просто, що впорається навіть той, хто жодного разу.
45 хв4
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
густе повидло з черешні
1 год 40 хв2
Повидло виходить густим і добре намазується на булку. Плоди підходять будь-якого забарвлення і сорту. Найсмачніше ласощі виходить з червоної, зрілої черешні, яка володіє солодкою і щільною м’
варення з черешні та вишні
1 год 20 хв4
Незвичайний рецепт займе гідне місце на вашому столі. Солодка черешня ідеально поєднується з приємною вишневою кислинкою. Ласощі можна подавати до чаю і використовувати для випічки.
джем з черешні на зиму в банках
1 год 20 хв1
Джем володіє приємною лимонною кислинкою, яка робить смак благородним. Більше цитруса, ніж зазначено в рецепті додавати не можна, інакше ласощі почнуть гірчити. При дотриманні всіх