Рецепти варення
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
Такий конфітюр прекрасно підійде на сніданок для бутербродів, його можна подавати з млинцями, оладками. Якщо використовувати коричневий цукор, готовий десерт матиме карамельний смак.
Щоб кавунове варення вийшло шматочками, і м’якоть не розварилася, йому періодично потрібно давати час настоятися в цукровому сиропі. У рецепті використовується кислота лимонна
Готовий десерт має пікантний смак. При бажанні можна додати кардамон, корицю, бадьян. Тоді вже в процесі варіння кухня наповнюється приємним східним ароматом кориці і прянощів.
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.
Ваніль надає кавуновому варенню характерний аромат, а сік лимона приємну кислинку і цитрусовий аромат. При бажанні можна додати сік половини апельсина.
Деякі господині не беруться готувати кавунове варення, думаючи, що це складно. Але вони глибоко помиляються. Готувати ласощі не складно, головне дотримуйтесь послідовність дій і зазначені рекомендації.
Всім відомо, що в найніжнішої, на перший погляд, Малині є мікро-кісточки, які деяким можуть не подобатися. Якщо ви любитель однорідної консистенції без будь-яких вкраплень, то цей рецепт для.
Неймовірно простий спосіб приготування варення з малини на зиму, який не вимагає навіть його варіння. Інгредієнти такі ж прості, як і в попередніх рецептах: цукор і малина. Готується...
Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто не любить рідке варення. Желатин робить консистенцію ласощів дуже густою, при цьому, не надаючи впливу на смак. Готується малинове варення в...
Якщо ви шанувальник цілісних ягід малини в варенні, то це рецепт створений спеціально для вас. На початковому етапі все просто: ягоди точно так же з’єднуються з цукром і...
Цей рецепт малинового варення не складніше попереднього. Єдина відмінність в трохи меншій кількості цукру – воно виходить трохи кислуватим, але від цього ще більш цікавим на смак.
Цей класичний рецепт підійде всім, хто не хоче занадто довго возитися з приготуванням, а смачного варення хочеться. Готується воно настільки просто, що впорається навіть той, хто жодного разу.
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
Повидло виходить густим і добре намазується на булку. Плоди підходять будь-якого забарвлення і сорту. Найсмачніше ласощі виходить з червоної, зрілої черешні, яка володіє солодкою і щільною м’
Незвичайний рецепт займе гідне місце на вашому столі. Солодка черешня ідеально поєднується з приємною вишневою кислинкою. Ласощі можна подавати до чаю і використовувати для випічки.
Джем володіє приємною лимонною кислинкою, яка робить смак благородним. Більше цитруса, ніж зазначено в рецепті додавати не можна, інакше ласощі почнуть гірчити. При дотриманні всіх