У цьому рецепті цибулевого супу досить багато овочів, якщо порівнювати його з попередніми. Смачний, наваристий і дуже красивий – такий цибулевий суп готувати легко. Обсмажене борошно робить його більш густим і ситним, а капуста в тандемі з морквою додає свою родзинку.
Цибулі тут дуже багато. Тому коли будете обсмажувати, беріть велику за площею сковороду, щоб вся цибуля гарненько присмажилася і карамелізувалася. Бульйон беріть на свій смак – м’ясний або овочевий. Можна і просто воду.
Інгредієнти
- Бульйон 2 л.
- Цибуля ріпчаста 800-1000 гр.
- Борошно пшеничне 6 ст. л.
- Морква 1 шт.
- Капуста білокачанна 1 шт.
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія
- Лимон
Кроки
- Для початку очистіть цибульку, а потім наріжте її четвертинками кілець.
- У сковорідці розжарити олію і відправте туди нарізану цибулю. Обсмажуйте, періодично перемішуючи, до золотистості.
- Паралельно відправте каструлю з бульйоном на вогонь.
- Наріжте капусту, поки цибуля смажиться. Очистіть моркву, а потім натріть її на крупній тертці.
- Коли цибуля буде готова, відправте її в закипілий бульйон. Туди ж покладіть капусту з морквою. Все перемішайте.
- Залиште бульйон з овочами нудитися на повільному вогні. Злегка підсоліть.
- У сковорідку знову хлюпніть олію, а коли вона розігріється, відправте борошно.
- Обсмажуйте до бежевого кольору, постійно перемішуючи.
- Підготовлене борошно обережно частинами вводіть в суп.
- Тепер додайте кріп, перець. Досоліть при необхідності. Все добре перемішайте.
- Варіть ще кілька хвилинок. Подавайте суп з лимоном.