Ніжна і поживна кабачкова ікра – універсальна закуска для вашого столу. Швидко приготувати її можна за допомогою мультиварки. Оцініть класичний кулінарний рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Томатний сік 150 мл.
- Сіль ½ ст.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Рослинна олія 120 мл.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти.
- На невеликі кубики обробляємо очищену цибулю з морквою. Обсмажуємо їх в олії у включеній мультиварці.
- Сюди ж занурюємо невеликі шматочки підготовленого кабачка.
- Через кілька хвилин смаження доповнюємо масу сіллю, цукром, подрібненим часником і спеціями.
- Закриваємо кришкою і готуємо в режимі для тушкування 40 хвилин.
- Після повної готовності перемелюємо масу блендером і даємо їй повністю охолонути.
- Кабачкове частування готове, можна пробувати!