Класична кабачкова ікра в мультиварці

Ніжна і поживна кабачкова ікра – універсальна закуска для вашого столу. Швидко приготувати її можна за допомогою мультиварки. Оцініть класичний кулінарний рецепт.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • На невеликі кубики обробляємо очищену цибулю з морквою. Обсмажуємо їх в олії у включеній мультиварці.
  • Сюди ж занурюємо невеликі шматочки підготовленого кабачка.
  • Через кілька хвилин смаження доповнюємо масу сіллю, цукром, подрібненим часником і спеціями.
  • Закриваємо кришкою і готуємо в режимі для тушкування 40 хвилин.
  • Після повної готовності перемелюємо масу блендером і даємо їй повністю охолонути.
  • Кабачкове частування готове, можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь