Домашню кабачкову ікру можна смачно і швидко приготувати в мультиварці Редмонд. Оцініть цікавий рецепт. Готову холодну закуску можна подавати з хлібом, а також з м’ясом або рибою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 кг.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Морква 3 шт.
 - Часник 2 зуб.
 - Сіль 1 ч. л.
 - Цукор-пісок ½ ч. л.
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Рослинна олія 150 мл.
 - Оцет столовий 9% 1 ч. л.
 
Кроки
- Головний інгредієнт очищаємо від шкірки і насіння. Після цього нарізаємо його невеликими кубиками.
 - Морква перетираємо через тертку, цибулю з зубчиками часнику подрібнюємо ножем.
 - Перекладаємо моркву з цибулею і часником в чашу мультиварки. Сюди ж вливаємо рослинну олію. Включаємо режим “мультиповар”, вибираємо значення» 1 година і “130 градусів”.
 - Через 20 хвилин приєднуємо кабачки, акуратно перемішуємо і готуємо до закінчення програми. Викладаємо в вміст сіль, цукор, спеції і оцет. Готуємо в такому ж режимі ще 20 хвилин.
 - Ароматна і поживна кабачкова ікра готова. Переливайте її в зручну тару і остуджують.
 


