Яскрава і соковита кабачкова ікра виходить з додаванням моркви і томатної пасти. Приготувати продукт нескладно в домашніх умовах. Використовуйте для цього простий і швидкий рецепт в мультиварці.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 кг.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Томатна паста 120 гр.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти.
- Далі їх очищаємо. Моркву обробляємо невеликими кубиками.
- Подрібнюємо ріпчасту цибулю і кладемо її до моркви.
- Вливаємо в чашу рослинну олію. Кладемо сюди моркву з цибулею і готуємо в режимі «Випічка» 20 хвилин.
- Очищаємо болгарські перці від насіння і також дрібно ріжемо їх.
- Дрібними кубиками обробляємо кабачок.
- Відкриваємо кришку мультиварки після готовності овочів.
- До них додаємо всі нарізані овочі, що залишилися.
- Знову включаємо режим “Випічка” на 20 хвилин. Періодично перемішуємо вміст.
- Після додаємо сіль, цукор та інші спеції.
- Викладаємо томатну пасту. Включаємо на цей раз режим “Тушкування”.
- Через 30 хвилин заготівля буде готова.
- Перекладаємо продукт в глибоку миску.
- Подрібнюємо масу за допомогою блендера.
- Домашня ікра з кабачків готова. Можна пробувати або перекласти для зберігання в скляні банки.