Кабачкова ікра в мультиварці з морквою і томатною пастою

Кабачкова ікра в мультиварці з морквою і томатною пастою

Яскрава і соковита кабачкова ікра виходить з додаванням моркви і томатної пасти. Приготувати продукт нескладно в домашніх умовах. Використовуйте для цього простий і швидкий рецепт в мультиварці.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • Далі їх очищаємо. Моркву обробляємо невеликими кубиками.
  • Подрібнюємо ріпчасту цибулю і кладемо її до моркви.
  • Вливаємо в чашу рослинну олію. Кладемо сюди моркву з цибулею і готуємо в режимі «Випічка» 20 хвилин.
  • Очищаємо болгарські перці від насіння і також дрібно ріжемо їх.
  • Дрібними кубиками обробляємо кабачок.
  • Відкриваємо кришку мультиварки після готовності овочів.
  • До них додаємо всі нарізані овочі, що залишилися.
  • Знову включаємо режим “Випічка” на 20 хвилин. Періодично перемішуємо вміст.
  • Після додаємо сіль, цукор та інші спеції.
  • Викладаємо томатну пасту. Включаємо на цей раз режим “Тушкування”.
  • Через 30 хвилин заготівля буде готова.
  • Перекладаємо продукт в глибоку миску.
  • Подрібнюємо масу за допомогою блендера.
  • Домашня ікра з кабачків готова. Можна пробувати або перекласти для зберігання в скляні банки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь