Швидко і просто приготувати кабачкову ікру можна в мультиварці. Таке частування доповнить інші страви або стане прекрасним компонентом для холодних закусок. Забирайте ідею!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 кг.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль 30 гр.
- Цукор-пісок 20 гр.
- Перець чорний мелений за смаком
- Томатна паста 60 гр.
- Рослинна олія 3 ст. л.
Кроки
- Старанно промиваємо кабачок, при необхідності звільняємо його від насіння і дрібно нарізаємо.
- Будь-яким зручним способом подрібнюємо інші овочі: помідори, перці, цибулю і часник.
- Викладаємо овочі в чашу мультиварки, посипаємо перцем і готуємо 20 хвилин в режимі Тушкування.
- Далі масу доповнюємо томатною пастою, збиваємо блендером і доповнюємо сухими інгредієнтами, що залишилися. Розмішуємо і готуємо в цьому ж режимі 30-40 хвилин.
- Насичена кабачкова ікра без моркви готова. Можна пробувати!