Приготувати апетитні баклажанні рулетики з сиром можна і на сковороді. У цьому рецепті використовують рікотту або вершковий сир, а також зелень, щоб надати страві свіжості і аромату.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баклажан 2 шт.
- Сир Рікотта 150 гр.
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
- Часник 4 зуб.
- Рослинна олія для смаження
- Петрушка 4 гілочки
- Кріп 4 гілочки
- Сіль за смаком
Кроки
- Вимиті баклажани розділити на слайси і укласти в глибокий посуд, заливши підсоленою водою на 20 хвилин. Потім воду злити, а скибочки овочів обсушити рушником.
- У сковороді на олії обсмажити до рум’яності шматочки баклажанів, потім видалити надлишки жиру за допомогою паперових серветок або рушників.
- Сир змішати з рубаними зеленню і часником, додати майонез і посолити при необхідності.
- На кожну скибочку обсмаженого баклажана покласти трохи начинки і згорнути в рулетик. Дати настоятися 10 хвилин.
Подавати рулетики, прикрасивши зеленню. Насолоджуйтесь!