Рулетики з баклажанів з сиром і часником, смажені на сковороді

Приготувати апетитні баклажанні рулетики з сиром можна і на сковороді. У цьому рецепті використовують рікотту або вершковий сир, а також зелень, щоб надати страві свіжості і аромату.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Вимиті баклажани розділити на слайси і укласти в глибокий посуд, заливши підсоленою водою на 20 хвилин. Потім воду злити, а скибочки овочів обсушити рушником.
  • У сковороді на олії обсмажити до рум’яності шматочки баклажанів, потім видалити надлишки жиру за допомогою паперових серветок або рушників.
  • Сир змішати з рубаними зеленню і часником, додати майонез і посолити при необхідності.
  • На кожну скибочку обсмаженого баклажана покласти трохи начинки і згорнути в рулетик. Дати настоятися 10 хвилин.

Подавати рулетики, прикрасивши зеленню. Насолоджуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь