М’ясний суп-локшина з яловичиною допоможе яскраво урізноманітнити ваше звичне обіднє меню. Готовий продукт вийде ситним, ароматним та насиченим до смаку. Обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим покроковим рецептом. Порадуйте себе та близьких оригінальною стравою!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка 500 гр.
- Локшина 100 гр.
- Капуста пекінська 5 листів
- Часник ½ голівки
- Кінза ½ пучка
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Соус соєвий за смаком
- Вино солодке 50 мл.
- Цукор коричневий за смаком
- Перець чилі 1 шт.
- Горіх мускатний 2 шт.
- Кардамон за смаком
- Кориця паличка 1 шт.
- Лист лавровий за смаком
- Імбир зелений за смаком
- Цибуля зелена за смаком
- Перець запашний горошок за смаком
- Вода 2 л.
Кроки
- Добре промиваємо яловичу вирізку під водою і даємо їй обсохнути.
- Підготуємо необхідні спеції. Зубчики часнику заздалегідь очищаємо від лушпиння.
- У каструлі розігріваємо олію. Обсмажуємо тут зубчики часнику, половинку перцю чилі, білу частину зеленої цибулі та коричневий цукор. Смажимо близько двох хвилин до появи яскравого аромату.
- Яловичину ріжемо на медальйони і викладаємо у каструлю зі спеціями. Смажимо до невеликого рум’янцю, потім поливаємо соєвим соусом та вином. Томимо близько 4-5 хвилин.
- Спеції зі списку, що залишилися, загортаємо в марлю. Отриманий мішечок кладемо в загальну масу.
- Заливаємо продукти двома літрами води.
- Готуємо частування дві години на невеликому вогні.
- Через зазначений час м’ясо тимчасово витягаємо з каструлі. Листя капусти відварюємо пару хвилин у пряному бульйоні.
- Готову локшину відварюємо окремо і перекладаємо в суп.
М’ясний суп-локшина з яловичиною готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!