Розсольник з свининою і перловкою

Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент даного супу. Перловка, як і солоні огірочки – це основа, завдяки якій перша страва володіє тим самим неповторним смаком.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Свинину відварюємо з додаванням ½ кореня селери, однієї очищеної морквою і сіллю. Відварне м’ясо виймаємо разом з усіма добавками, а в бульйон засипаємо промиту крупу.
  • Паралельно обсмажуємо до м’якості дрібно нарізане стебло селери, моркву і цибулю.
  • Доповнюємо зажарку кубиками солоного огірка, перемішуємо і томимо ще 3-4 хвилини.
  • Овочі присмачуємо томатною пастою і 1-2 ополониками бульйону, Томимо компоненти на невеликому нагріванні близько 10 хвилин.
  • До практично готової перловки закидаємо великі скибочки очищеної і промитої картоплі. Солимо і посипаємо улюбленими спеціями.
  • Як тільки картопля розм’якшилася, викладаємо в бульйон вміст сковороди і свинину – доводимо до кипіння і через 3 хвилини прибираємо з плити.

В якості ідеального доповнення рекомендується використовувати свіжу зелень і охолоджену сметану.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь