Салат з кабачків та огірків на зиму люблять багато господинь. Це дуже смачне поєднання, яке завдяки правильно підібраним спеціям та добавкам стає тільки краще. А ще це справжнє джерело вітамінів у банку!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1.5 кг.
- Огірок 1.5 кг.
- Морква 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 1 головка
- Рослинна олія 100 мл.
- Оцет столовий 9% 2 ст. л.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Сіль 3 ч. л.
На порцію
Калорії: 35 ккал
Білки: 0.8 г
Жири: 0.2 г
Вуглеводи: 7.3 г
Кроки
- Рецепт салату з кабачків та огірків на зиму простий у приготуванні! Кабачки та огірки промиваємо водою і нарізаємо кубиками.
- Моркву очищаємо та натираємо за допомогою великої тертки.
- Помідори миємо та ріжемо невеликими квадратиками.
- Часник нарізаємо платівками.
- Викладаємо всі овочі в каструлю, додаємо олію, томатну пасту, сіль і цукор. Ставимо її на вогонь і доводимо масу до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо 40 хв.
- Додаємо оцет, розмішуємо і тушкуємо ще 15 хв. Розкладаємо по стерилізованих банках і закочуємо.
Смачного!