Салат з морквою по-корейськи та пекінською капустою порадує вас цікавим смаком та привабливим зовнішнім виглядом. Така закуска урізноманітнить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування соковитого салату використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 160 гр.
- Капуста пекінська 200 гр.
- Огірок 1 шт.
- Кріп 50 гр.
- Цибуля зелена 50 гр.
- Помідор 1 шт.
- Оливки 30 гр.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Соус соєвий 1 ч. л.
- Гірчиця гостра 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
Кроки
- Спочатку приготуємо салатну заправку. Для цього з’єднуємо оливкову олію, соєвий соус, сіль, гірчицю та чорний мелений перець. Перемішуємо суміш.
- Промиваємо пекінську капусту і дрібно шаткуємо її ножем.
- Також промиваємо огірок та обробляємо соломкою.
- Промиваємо та обсушуємо зелень, а потім дрібно рубаємо ножем.
- Морквe по-корейськи, при необхідності, розрізаємо на менші відрізки.
- Пекінську капусту викладаємо в глибокий салатник, поливаємо заправкою і злегка солимо.
- Сюди ж відправляємо корейську моркву. Також поливаємо заправкою.
- Викладаємо в салат та порізані огірки.
- Доповнюємо все це подрібненою зеленню, доливаємо заправку, що залишилася, і добре все перемішуємо.
- Для прикраси помідор обробляємо на половинки дістаємо з нього всю м’якоть.
Салат з морквою по-корейськи та пекінською капустою готовий. Прикрашайте помідорами з оливками та подавайте до столу!