Салат з морквою по-корейськи та пекінською капустою

Салат з морквою по-корейськи та пекінською капустою порадує вас цікавим смаком та привабливим зовнішнім виглядом. Така закуска урізноманітнить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування соковитого салату використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Спочатку приготуємо салатну заправку. Для цього з’єднуємо оливкову олію, соєвий соус, сіль, гірчицю та чорний мелений перець. Перемішуємо суміш.
  • Промиваємо пекінську капусту і дрібно шаткуємо її ножем.
  • Також промиваємо огірок та обробляємо соломкою.
  • Промиваємо та обсушуємо зелень, а потім дрібно рубаємо ножем.
  • Морквe по-корейськи, при необхідності, розрізаємо на менші відрізки.
  • Пекінську капусту викладаємо в глибокий салатник, поливаємо заправкою і злегка солимо.
  • Сюди ж відправляємо корейську моркву. Також поливаємо заправкою.
  • Викладаємо в салат та порізані огірки.
  • Доповнюємо все це подрібненою зеленню, доливаємо заправку, що залишилася, і добре все перемішуємо.
  • Для прикраси помідор обробляємо на половинки дістаємо з нього всю м’якоть.

Салат з морквою по-корейськи та пекінською капустою готовий. Прикрашайте помідорами з оливками та подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь