Баклажани по-корейськи

Баклажани по-корейськи
Час приготування: 20 хв

Ще один рецепт закуски з баклажанів. Крім них, для рецепта знадобляться і інші овочі, а також зелень. Салат виходить яскравим, пікантним і дуже смачним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • З баклажанів зчищаємо частина шкірки і нарізаємо овочі невеликими брусочками. Потім присолюємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 20-30 хвилин.
  • Очищаємо від насіння солодкий перець і ріжемо довільними невеликими шматочками.
  • Пір’я зеленої цибулі подрібнюємо соломкою.
  • Зелень кінзи дрібно шаткуємо.
  • З томатів зрізаємо плодоніжки, нарізаємо овочі шматочками.
  • Червону цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями і заливаємо холодною водою.
  • На тертці для корейських салатів натираємо моркву.
  • Повертаємося до баклажанів — зливаємо з них воду, просушуємо і обсмажуємо в рослинній олії до золотистого, приблизно 8-10 хвилин.
  • Потім до синеньких додаємо моркву, дрібно покришений часник, соєвий соус і насіння кунжуту, перемішуємо і обсмажуємо на сильному вогні протягом хвилини.
  • Баклажани по-корейськи
    Обсмажені баклажани перекладаємо в салатник до інших овочів і зелені, додаємо добре промиту цибулю, вливаємо оцет, солимо, добре перемішуємо.

Кінзу можна замінити петрушкою, але саме кінза надає салату особливий смак.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь