Готуємо ароматний салат з помідорів з хроном без стерилізації

салат з помідорів з хріном без стерилізації

Неймовірно смачний і ароматний салатик. Ідеальне поєднання солодкого і гострого, а запашний хрін надає цій закусці свою пікантну нотку. Не менш важливу роль тут відіграє і зелень, яка також додає свій штрих і аромат. Такий салатик відмінно зберігається в холодильнику, але, як правило, з’їдають його дуже і дуже швидко.

Щоб закуска вийшла найбільш смачною, беріть тверді червоні або бурі помідори – найкраще використовувати різні види томатів. Для кольору візьміть помаранчевий або жовтий перець – він буде гармоніювати з червоними томатами і червоним маринадом.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Всі овочі та зелень помийте і протріть рушником або серветками.
  • Очистіть часник і хрін. У перцю видаліть насіння і місце кріплення плодоніжки.
  • Часник, хрін і гострий перець пропустіть через м’ясорубку.
  • Також через м’ясорубку пропустіть половину солодкого перцю. Іншу ж половину наріжте соломкою.
  • В отриману кашку додайте сіль з цукром і рослинною олією. Туди ж лийте оцет. Все добре змішайте і відставте в сторону.
  • Помідори наріжте частками. Ділянку, куди кріпилася плодоніжка, варто вирізати.
  • Дрібно-дрібно наріжте зелень.
  • З’єднайте томати, солодкий перець, зелень і заправку з перцю, часнику і хрону. Перемішайте і залиште настоятися.
  • Через деякий час розкладіть помідори по банках – утрамбуйте їх щільно. Потім закрийте кришками.
  • Баночки поставте на кришки і поставте в холодильник рівно на добу. Потім переверніть і можете зберігати їх в холодильнику до Нового року.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь