Ікра з кабачків з борошном, як в магазині

Ікра з кабачків з борошном, як в магазині

Багато людей люблять лише ту кабачкову ікру, яку купують в магазині, але це можна з легкістю виправити! Приготуємо ароматну, ніжну закуску на власній кухні з доступних продуктів, яку ніхто не зможе відрізнити від покупної.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 40 хвДрук
  • Кабачки обполіскуємо, обсушуємо, знімаємо щільну шкірку і нарізаємо невеликими шматочками – перекладаємо в каструлю відповідного розміру.
  • Вливаємо до кабачкових кубиків 200 мілілітрів води і відправляємо на плиту, готуємо під кришкою на повільному вогні близько 40-50 хвилин.
  • Поки основа ікри тушкується – займемося іншими інгредієнтами. Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Відправляємо овочі в сковорідку разом зі 100 мілілітрами рослинної олії – обсмажуємо до м’якості.
  • Коли всі овочі готові – з’єднуємо їх і пробиваємо за допомогою погружного блендера до однорідної консистенції.
  • Після, до пюре додаємо томатну пасту, сіль і 4 столові ложки олії. Закриваємо кришкою і ставимо на вогонь на 50 хвилин (рекомендується перемішувати масу кожні 5 хвилин).
  • Займемося борошном. На чисту і суху сковороду засипаємо 3 столові ложки борошна і обсмажуємо до тих пір, поки вона не змінить колір (саме цей компонент додасть ікрі той самий смак).
  • Як тільки овочі приготувалися – додаємо чорний мелений перець, борошно і проварюємо ще 5-7 хвилин. Після, обережно розливаємо пюре по чистим банкам, стерилізуємо близько 15 хвилин на водяній бані і за допомогою спеціальної машинки закочуємо.
  • Наша смачна і ароматна кабачкова ікра готова. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь