Ікра з кабачків з майонезом, томатною пастою і часником в домашніх умовах

Ікра з кабачків з майонезом, томатною пастою і часником в домашніх умовах

Ніжну кабачкову ікру на зиму можна приготувати з майонезом, томатною пастою і ароматним часником. Яскрава заготовка доповнить багато домашніх страв. Також частування підходить для подачі з чорним хлібом.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
6 год 0 хвДрук
  • Кабачок очищаємо від насіння і шкірки. Дрібно нарізаємо його і доповнюємо очищеними зубчиками часнику.
  • Тушкуємо продукти до утворення м’якої маси, після чого подрібнюємо її занурювальним блендером.
  • Викладаємо в заготовку сіль, цукор, червоний перець, майонез і томатну пасту. Акуратно перемішуємо.
  • Млоїмо блюдо на слабкому вогні близько 1,2 годин. В кінці готування додаємо сюди столовий оцет.
  • Розливаємо частування по підготовленим скляним банкам. Стерилізуємо заготовки в каструлі з водою близько 10-15 хвилин.
  • Готову кабачкову ікру з часником перевертаємо, даємо їй охолонути і ставимо на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь