Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.6 г.
Жири
4.3 г.
Вуглеводи
27
ккал
40 хв2
Салат з баклажанів по-грузинськи – яскраве і барвисте частування. Аромат закуски і поєднання овочів доставить непередаване задоволення. Простий рецепт займає мінімум часу, приготувати його зможе кожен.
20 хв5
Не знаєте, чим же таким перекусити? Рекомендуємо приготувати просту і дуже смачну італійську страву нашвидкуруч. Ви переконаєтеся, що кращого варіанту, ніж брускетта з моцарелою та
20 хв1
У всіх модних і дорогих ресторанах різних країн, в меню обов’язково включений салат з руколли з помідорами. Цей класичний тандем доповнюється твердим сиром і заправляється оливковою олією.
45 хв13
Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.
рецепт суфле з гарбуза
2 год 25 хв6
Вишуканий, легкий і ніжний десерт з гарбуза. Правильно приготоване суфле виходить повітряним, як хмара. Завдяки натуральній солодощі гарбуза, цукру знадобиться зовсім небагато.
30 хв4
Невід’ємною частиною піци є соус з помідорів, проте сирний, якщо його використовувати для прикраси піци, не тільки не зіпсує її смак, але і поліпшить його, зробить її більш...
3 год 20 хв
Рибний паштет у домашніх умовах виходить дуже ніжним і цікавим за смаком. Такий продукт можна просто намазувати на хліб і подавати як самостійну поживну закуску. Для приготування апетитного...
Теплий салат з курячою печінкою
40 хв1
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
сьомга у вершковому соусі
35 хв3
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
Канапе на шпажках з сиром моцарелла і помідорами черрі
20 хв2
Канапе, або міні-бутерброди на шпажках на один укус – яскрава і легка закуска для сервірування новорічного столу. Високі смакові і естетичні властивості канапе з моцарелою і помідорами черрі.
10 хв1
У чаші блендера збивається нарізаний огірок з яблуком і базиліком. Потім туди додається пластинка лимона, все збивається ще раз і розливається по склянках. Виходить дуже легкий, освіжаючий і.
2 год 50 хв6
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
Томатний соус до макаронів на зиму
25 хв5
Це не просто помідорна заготівля, це справжня паличка-виручалочка, коли хочеться приготувати на вечерю смачну пасту і зробити це швидко. Особисто для мене томатний соус до макаронів
40 хв10
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
1 год 15 хв4
Парміджана — італійське блюдо, яке готується з баклажанів з пряним томатним соусом і великою кількістю сиру. Якщо вам не подобаються синенькі, ця смакота зможе це змінити. Адже парміджана...
Запечена молода картопля в пергаменті
1 год 5 хв4
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
курка в цибулевому соусі
1 год 5 хв10
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Гаряча закуска з баклажанів, запечених в духовці
1 год 10 хв4
Закуска родом з Італії – запечені баклажани з молодим пармезаном і соковитими томатами. Приготувати таку страву можна в домашніх умовах без витрати безлічі зусиль і часу. Рецепт дуже...
1 год 25 хв10
Рулетики можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Однак гарячі, вони дуже схожі на піцу за смаковими якостями. Особливу пікантність страві надає сир, який утворює...
3 год 30 хв4
Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно