Рецепти страв з свіжим базиліком
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.6 г.
Жири4.3 г.
Вуглеводи27
ккалУ чаші блендера збивається нарізаний огірок з яблуком і базиліком. Потім туди додається пластинка лимона, все збивається ще раз і розливається по склянках. Виходить дуже легкий, освіжаючий і.
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
Це не просто помідорна заготівля, це справжня паличка-виручалочка, коли хочеться приготувати на вечерю смачну пасту і зробити це швидко. Особисто для мене томатний соус до макаронів
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
Парміджана — італійське блюдо, яке готується з баклажанів з пряним томатним соусом і великою кількістю сиру. Якщо вам не подобаються синенькі, ця смакота зможе це змінити. Адже парміджана...
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Закуска родом з Італії – запечені баклажани з молодим пармезаном і соковитими томатами. Приготувати таку страву можна в домашніх умовах без витрати безлічі зусиль і часу. Рецепт дуже...
Рулетики можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Однак гарячі, вони дуже схожі на піцу за смаковими якостями. Особливу пікантність страві надає сир, який утворює...
Закуска з кабачків приготована за цим рецептом, вже дуже нагадує мариновані гриби і миттєво розлітається зі столу. Відмінно доповнює будь-які м’ясні страви, а також прекрасно
Небанальна закуска з кабачків готується дуже швидко і просто, доведеться почекати тільки пару годин, поки овоч промаринується медом, сіллю і різними травами. Таке блюдо прекрасно поєднується з будь-якими.
Через м’ясорубку пропускається пекучий перець, часник, кінза, базилік, петрушка і кріп. Потім туди додається коріандр, суміш перців, хмелі-сунелі і сіль. Все добре перемішується
Неймовірно красивий, дуже легенький, вітамінний салатик, який сподобається всім. Тут соковиті помідори, хрустка капуста, не менш соковитий і хрусткий огірок, яскравий солодкий болгарський
Що можна приготувати зі звичайного кабачка? У вас напевно промайнули в голові традиційні рецепти оладок, запіканок і овочевого рагу. Це все, звичайно, смачно, але досить буденно.
Неймовірно соковита ароматна рибка у фользі з мінімумом інгредієнтів. За рахунок того, що вона готується у фользі, жирна соковита скумбрія на мангалі виходить ще більш соковитою і ніжною....
Ще один рецепт начебто простий, але дуже смачної заправки, яку ви приготуєте швидше, ніж прочитаєте цей рецепт. Легка кислинка лимона, пряно-терпкий аромат базиліка, гіркуватий смак
Ще один простий рецепт неймовірно смачної закуски. Соковита, кисло-солодка завдяки поєднанню черрі, рікотти і меду начинка просто ідеально підходить для хрусткого свіжого хліба.
Для любителів яскравого смаку з легкою кислинкою. Ніжна паста з авокадо і двох видів сиру стає ще більш ніжною і ситною завдяки додаванню майонезу. До того ж саме...
Любите італійську кухню? Тоді цей рецепт брускети просто створений для вас. Італійська шинка, сир і помідори в поєднанні зі свіжим багетом не залишать байдужим нікого. А щоб підкреслити...
Ще один просто приголомшливий варіант легкої і соковитою закуски. Авокадо дає брускеттам кремовість і ніжність, помідори – соковитість, цибуля – свою родзинку, а зелень – свіжість і легкість.