Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.9 г.
Білки
0.1 г.
Жири
3.0 г.
Вуглеводи
16
ккал
Маринад з оцтом, цибулею і лимоном для м'якого шашлику
13 год 0 хв10
Хорошим варіантом маринаду для шашлику є лимонно-цибульний маринад, особливо якщо будуть їсти діти. Фруктова кислота лимона добре розм’якшує м’ясні волокна, робить шашлик
Філе риби, запечене з картоплею і овочами
1 год 40 хв3
Соковита запечена риба виходить з додаванням картоплі та інших овочів. Таке блюдо стане яскравою ідеєю для сімейної вечері. Зверніть увагу на оригінальний і простий у виконанні кулінарний рецепт.
30 хв12
Ну, а тепер пропоную міні бутербродик, який відмінно впишеться на ваш стіл до інших закусок. Ловіть швидше цю задумку.
курка в цибулевому соусі
1 год 5 хв10
Ясса або курка в цибулевому соусі — це національне сенегальське блюдо, де м’ясо птиці спочатку довго маринують, а потім тушкують в маринаді з цибулі і спецій. І, знаєте,...
Цукати з гарбуза з цукром в духовці
11 год 0 хв4
Оригінальний домашній десерт можна приготувати з гарбуза в духовці. Спробуйте рецепт солодких цукатів. Частування просте у виконанні, а його смак нікого не залишить байдужим.
Повітряна яблучна шарлотка на сметані з корицею
1 год 20 хв8
Швидкий, смачний і універсальний пиріг – шарлотка на бісквітному тісті з соковитими яблуками запечена в духовій шафі. Цей пишний фруктовий десерт скрасить будь-яке чаювання і святковий стіл.
55 хв3
Чи знаєте ви секрет приготування ніжного і пряного гарбуза всередині і хрусткого зовні? Для того щоб створити таке цікаве блюдо знадобиться зовсім небагато часу, спецій і шматочки гарбуза....
Сирна запіканка з родзинками без манки
1 год 35 хв10
Який класичний рецепт запіканки обходиться без родзинок. Десерт виходить пишним, смачним і соковитим. З такою запіканкою ваш день почнеться ідеально.
Персиковий лимонад
15 хв4
Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий. Я пропоную готувати...
Лікер алкогольний цитрусовий
20 хв10
Смачний, корисний і ароматний напій. Час приготування 20 хвилин. Час настоювання 10 днів.
грушевий лікер на горілці
10 год 0 хв1
Лікер з груші має освіжаючий пряний смак. М’який солодкий смак груш, настояних на горілці з цедрою лимона, апельсина і спецій створюють неймовірний багатий напій.
Огірки «Празькі»
35 хв6
Яка господиня не любить експериментувати з рецептами? Звичайно, в кожній родині є свої усталені улюблені страви, але завжди хочеться внести різноманітність. Огірки “
15 хв6
Хто пам’ятає легендарний лимонад “Дюшес” з дитинства? Це ж був улюблений напій, набагато смачніше якихось “Кока-Коли” і “спрайту”
салат з капусти, огірка, моркви і лимона
30 хв5
Ще один простий рецепт дуже смачного легкого і корисного салату. Тільки свіжі овочі, які ідеально гармонують один з одним. Додатково до стандартного набору йде лимон, який робить смак...
салат з капусти з огірком і кропом
20 хв3
Неймовірно простий в приготуванні і при цьому дуже смачний салатик. Мінімум продуктів і максимум смаку. Легкий, соковитий, свіжий – він підійде до будь-якого основного блюда.
конфітюр з м'якоті кавуна з агар-агаром
1 год 50 хв2
Такий конфітюр прекрасно підійде на сніданок для бутербродів, його можна подавати з млинцями, оладками. Якщо використовувати коричневий цукор, готовий десерт матиме карамельний смак.
Кавунове варення з гвоздикою
6 год 30 хв2
Готовий десерт має пікантний смак. При бажанні можна додати кардамон, корицю, бадьян. Тоді вже в процесі варіння кухня наповнюється приємним східним ароматом кориці і прянощів.
джем з кавунових кірочок на зиму
1 год 40 хв2
Такий кавуновий джем стане прекрасним доповненням до ранкових тостів, бутербродів, оладок. При бажанні в нього можна додати ківі, ананас, персик та інші фрукти.
Кавунове варення з лимоном
8 год 35 хв1
Ваніль надає кавуновому варенню характерний аромат, а сік лимона приємну кислинку і цитрусовий аромат. При бажанні можна додати сік половини апельсина.
45 хв4
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.