Інгредієнти: Масло
Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати,...
Голубці являють собою конвертики з капустяного листя з начинкою з м’ясного фаршу. Готуються вони за певним рецептом в сметанному або томатному соусі. Блюдо завжди виглядає апетитно і смак.
Голубці – улюблене багатьма блюдо. А для особливо ледачих є спеціальний рецепт ледачих голубців. Готувати їх простіше, ніж класичний варіант голубців, але за смаком вони нітрохи не гірше.
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Мало яке блюдо ще може зрівнятися з голубцями по цікавості і захопливості процесу приготування. Влаштувати ліплення голубців можна навіть в якості розваги для дітей, а потім всім разом...
Відмінне блюдо української кухні – голубці. Готувати їх цікаво і нескладно, як може здатися на перший погляд. Ваші домочадці залишаться в повному захваті від голубців з молодої капусти,...
Голубці зі свіжої капусти – смачне рішення для сімейного обіду або вечері. Їх приготування займе чимало часу, але зате результат порадує всіх без винятку. Подавати їх слід зі...
Запіканка – найпоширеніший десерт з сиру. Рецептів її приготування безліч, кожен може знайти той варіант, який сподобається саме йому. Для шанувальників правильного харчування
Вперше сирну запіканку приготували у Франції. Це смачне і корисне блюдо, яке легко засвоюється організмом, тому так часто його подають на сніданок. Крім того, до складу запіканки додають...
Яблуко перетворює звичайну запіканку в ніжне суфле. Текстура десерту стає гладкою і тане. Такий десерт прекрасно підійде для полудня.
Відмінний сніданок для всієї родини – ніжна запіканка без манки. Борошно можна взяти будь-яке на свій смак: пшеничне, рисове, вівсяне або кукурудзяне. Для більш цікавого смаку і соковитості...
На ранковому столі запіканка завжди займає почесне місце. Готувати її легко і на смак запіканка завжди виходить чудово ніжною, особливо якщо не додавати в тісто манку і яйця.
Супер смачна і корисна запіканка без борошна і манки. Готувати її просто і швидко. Такий натуральний десерт можна доповнити горіхами, фруктами і медом.
Сирна запіканка – універсальне блюдо, яке можна подати на сніданок або полуденок. Щоб запіканка вийшла більш пишною і ніжною, обов’язково розімніть сир виделкою або протріть його через сито.
Якщо ви любите ароматні і пікантні закуски, то цей варіант капусти пелюстка точно припаде вам до смаку. У ній поєднується солодкість хрусткого листя капусти і гострота спецій.
Капусту ріжуть великими шматками і маринують в такому вигляді, звідси і така назва. Така яскрава і смачна закуска здатна прикрасити не тільки повсякденний, але і будь-який святковий стіл.
Квашені і мариновані овочі – це джерело корисних речовин і вітамінів, які так необхідні організму взимку. Маринована капуста завжди йде на ура. Цей класичний рецепт капусти пелюстки обов’
Хрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в...
Яскрава, соковита і в міру гостра капуста пелюстка. На свій смак ви можете збільшити кількість часнику і зробити її ще більш пікантною. Для приготування цієї закуски краще вибирати...
Маринований перець по-грузинськи — це солодкувато-гостра закуска з великою кількістю зелені і часнику. Грузини подають таку суміш до лобіо і до різних видів м’