Інгредієнти: Масло
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Недооцінити роль сиру в кулінарії неможливо! Адже більшу частину страв, відомих людству, так чи інакше можна приготувати саме з ним. Однак набагато частіше його несправедливо сприймають як щось.
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Звичайно, магазинні закрутки не зрівняються з домашніми. Будь то прості огірочки, а не складні салати, Домашнє все одно буде смачніше. Адже ви можете регулювати кількість інгредієнтів на свій.
Кінець літа в моїй родині — спекотна пора у всіх сенсах. За один серпень ми хочемо встигнути і на морі відпочити, і до першого дзвінка підготуватися, і з...
Для мене улюблений салат всіх часів — вінегрет. На кожному святі шукаю очима на столі саме його. А вдома роблю цю закуску за своїм особливим рецептом. Мама часто...
Корінь селери дуже корисний. У ньому містяться необхідні організму вітаміни і мікроелементи. Навіть після термічної обробки селера зберігає більшу їх частину. А ще він досить низькокалорійний.
Салат з капустою і бужениною я називаю чоловічим. Все тому що він настільки простий, що впоратися з ним може навіть людина без досвіду в кулінарії. До того ж...
Щороку я з нетерпінням чекаю появи молодої червонокачанної капусти. На смак вона схожа на білокачанну, але її червоно-лілові листи виглядають в стравах набагато ефектніше.
В одній з поїздок за кордон моя подруга познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Молодий чоловік був з Болгарії, і вже через півроку Аліна (так звали подругу) переїхала до...
Буряк — один з найпоширеніших овочів на планеті. Він не росте тільки в Антарктиді. Тому і рецептів з ним існує величезна безліч. З нього готують навіть гравлакс і...
Час йде, а радянський салат «Оселедець під шубою» все так же популярний. Зізнаюся, сама готую його пару раз на рік. Але це заняття клопітке і вимагає багато часу....
Так уже повелося, що в моєму будинку листкові салати на основі відварених овочів і майонезу починають готувати з середини осені і аж до лютого. Адже в цей час...
Гаряча пора бутербродів почалася 1 вересня, і закінчиться тільки з останніми зимовими святами. За цей час я планую випробувати всі рецепти намазок. Звичайно, почну список з форшмака.
Останнім часом я стала часто купувати м’ясо індички. Суп з нього більш наваристий, і для дітей воно корисно. А ще я читала, що в індичатині менше всякої гидоти,...
Якщо ви перебуваєте в пошуках соковитого і небанального зимового гарніру, Вам сюди. У холодну пору року вибір овочевих салатів дуже бідний. Так би мовити, від капусти до моркви....
Без «Мімоза» в будинку у моїх батьків не обходився жоден Новий Рік. Скільки себе пам’ятаю, брат ріже продукти кубиком на олів’є, а я натираю їх на велику тертку...
У моєму дитинстві батько називав олів’є мішаниною і не допускав його до святкового столу. З насипних салатів він визнавав тільки теплі, адже вони більше нагадували основне блюдо, ніж.
Чоловік дивується, як я можу пообідати одним тільки салатом і наїстися. Він стверджує, що закуски ситними бути не можуть. Тоді я і приготувала для нього салат “Дядя Ваня”,...
Звичайно, смачно приготувати закуску з червоної риби і авокадо досить просто. А ви спробуйте зробити шедевр з жмені печериць, однієї грудки курячого філе і пари курячих яєць. Як...