Корейський вінегрет

Корейський вінегрет
Час приготування: 40 хв

Для мене улюблений салат всіх часів — вінегрет. На кожному святі шукаю очима на столі саме його. А вдома роблю цю закуску за своїм особливим рецептом. Мама часто жартує: «знову на вечерю корейський вінегрет?»

Звичайно, навряд чи в Кореї знають, що таке вінегрет. Я так називаю цей рецепт, тому що натираю моркву на спеціальну тертку. У будь-якому випадку, закуска виходить неймовірною. Це не тільки смачне і ситне блюдо, але ще і ціле джерело вітамінів. Обов’язкове спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
40 хвДрук
  • Відваріть цвітну капусту і буряк, щоб вони були злегка хрусткі.
  • Наріжте білокачанну капусту великими кубиками, посоліть і примніть руками, злийте сік.
  • Наріжте болгарський перець і огірки брусочками і додайте овочі до капусти.
  • Цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття, відправте до решти інгредієнтів.
  • Наріжте цибулю півкільцями в рослинній олії. Додайте гострий перець і паприку. Перемішайте і обсмажуйте ще кілька хвилин. Потім перекладіть остиглу цибулю до решти овочів.
  • Натріть моркву і буряк на тертці і відправте їх в салат. Додайте часник, пропущений через прес, перець, цукор, коріандр, рослинну олію, оцет і рубану зелень.
  • Гарненько перемішайте всі інгредієнти і поставте салат в холодильник на кілька годин або на ніч.

Для приготування вінегрету по-корейськи можна використовувати корейську моркву. Тоді будьте обережніше зі спеціями, адже продукт вже досить гострий. Приємного апетиту!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь